Nieuwe fietsroute naar binnenstad

Dagelijks gaan er veel Leidschenveners naar de binnenstad van Den Haag om te werken, te winkelen of te studeren. Een echt logische en snelle fietsroute is er nog niet, maar er komen steeds meer mogelijkheden. De gemeente werkt aan verbetering van de route vanaf de fietsbrug over de A4 door Voorburg over de Rembrandtlaan, langs het oude CBS gebouw naar de IJsclubweg.

supernovaSinds enkele weken is er een andere optie bijgekomen. Langs bedrijventerrein de Binckhorst is een nieuwe weg geopend die vorige week haar naam heeft gekregen:de Supernovaweg. De weg loopt langs het spoor vanaf het internationaal strafhof richting het Centraal Station. Hierdoor is het een stuk makkelijker om met de fiets van Leidschenveen naar het centrum van Den Haag te rijden.

De route loopt dan vanaf het tunneltje onder de A4 achter het ADO stadion naar Voorburg. Daar steek je de Westvlietweg over en duik je de Kerkstraat in. Aan het einde de Herenstraat links-rechts en via de Parkweg rijd je naar de Maanweg waar je tussen KPN en het internationaal Strafhof de nieuwe weg inrijdt met een mooi fietspad.

Andere routetips? Laat een reactie achter!