SV Leidschenveen en Rabobank luiden samenwerking in

Rabobank Den Haag en SV Leidschenveen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De Rabobank steunt SV Leidschenveen bij haar plan om duurzaam te groeien. Woensdag 11 september luidden Bert van Vliet, rayondirecteur en Vanessa Dobbe van de Rabobank samen met Ronald Hendriks, voorzitter van SV Leidschenveen, de samenwerking in. 

SV Leidschenveen bestaat zes jaar. In relatief korte tijd is de vereniging uitgegroeid tot een brede sportvereniging met 800 wekelijkse sporters: 550 voetballeden, 150 tennisleden en 100 andere sporters. De vereniging heeft de ambitie om verder te groeien en heeft daarvoor samen met de Rabobank plannen in de maak om dat op een duurzame manier te doen. Dat betekent investeren in maatregelen om het energiegebruik te beperken, in de organisatie, in de wijk en in de leden. Rabobank ondersteunt de vereniging door ze te begeleiden bij die groei, zowel met advies als met financiële middelen. Het komende jaar zal de club o.a. investeren in Led-verlichting en wordt samen met een procesbegeleider van Rabobank gewerkt aan verdere uitbouw van de organisatie.

Rabobank is sinds woensdag ook goed zichtbaar op en rond de velden van SV Leidschenveen. Alle leden van SV Leidschenveen zijn in het nieuw gestoken en op alle shirts prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor. Van de samenwerking profiteren niet alleen de leden. Ook de maatschappelijke rol van het ”sportieve buurthuis” in de wijk wordt versterkt. Zowel de Rabobank als SV Leidschenveen zijn bijzonder blij met de samenwerking.