Ontwikkelingen winkelcentrum

Verschillende ontwikkelingen in het winkelcentrum. Effect van de crisis of logische wisseling van de wacht na vijf jaar?

Op de plek van het Griekse restaurant Olivia is in oktober het aziatische afhaalrestaurant Yami-Yami gekomen. Het nieuwe restaurant richt zich meer op de afhaalfunctie. Een paar deuren verder heeft op de plek van makelaar Agterdenbosch broodjeszaak Subway zich gevestigd.

Maar er zijn meer ontwikkelingen. De biologische supermarkt tegenover de viszaak is gestopt. Er wordt nu hard gewerkt aan een nieuwe inrichting en de planning is dat op 12 december nog net voor de feestdagen de deuren openen van een keurslager. Naar verluidt gaat ook de Rabobank weg. Het is nog niet bekend wie of wat er in beeld is als nieuwe huurder voor deze plek. Er zullen ongetwijfeld nog meer veranderingen komen. Wensen zijn er genoeg bij de Leidschenveners. Wat te denken van een groenteboer, een cadeauwinkel, een sportzaak of een speelgoedwinkel?

shgveenlandBuiten het winkelcentrum is aan de Vrouw Avenweg eind November een nieuw gezondheidscentrum geopend. Het is het tweede gezondheidscentrum in Leidschenveen en beschikt over een apotheek, huisartsen en een fysiotherapeut.

Het economische tij heeft er ongetwijfeld aan bijgedragen dat een aantal ondernemers moest vertrekken. Tegelijkertijd is het winkelcentrum erin geslaagd om ondanks de crisis de ontstane gaten weer snel op te vullen.