Nieuwe website online !

brugLeidschenveen.com is weer online. Bijna een jaar geleden heeft toenmalig webmaster Martin afstand gedaan van zijn website die hij al jaren bijhield. Ik zag een berichtje op zijn site dat hij de website wilde overdragen en heb daar meteen op gereageerd. Helaas kwam het er de maanden erna niet van om er serieus werk van te maken. Deze zomer voorzichtig begonnen en na een paar regenachtige zondagen is de website nu eindelijk online. Martin, bedankt voor je jaren inzet!

Natuurlijk ga ik het op mijn eigen manier doen. Maar wat blijft is een onafhankelijke website van, voor en over Leidschenveen. Ik wil me wat meer richten op verhalen en achtergronden bij het reilen en zeilen in de wijk. Dus geen plaats voor gemeenteberichten, korte nieuwsberichten of een activiteitenagenda. (Mag wel getwitterd worden naar @leidschenveen voor een retweetje op zijn tijd.) Daarmee hoop ik dat de website een aanvulling zal zijn op wat er al online te vinden is. Kopij is welkom. Heb je een leuk artikel en gaat het over Leidschenveen? Mail ons en stuur een goede foto mee. De eindredactie beslist over plaatsing.

Omdat veel mensen na het zoeken op Leidschenveen op deze site zullen uitkomen, wel een verwijzing naar belangrijke sites in het bovenstaande menu. Als je daar aanvullingen voor hebt, laat het weten. Ook zal er een bedrijvenregister komen. Iedere ondernemer die is gevestigd in Leidschenveen kan zich aanmelden en wordt opgenomen.

Om de site draaiende te houden kan er geadverteerd worden. Ik let erop dat dit niet de overhand krijgt, maar zonder advertenties gaat het nou eenmaal niet.

Als je kopij hebt, opmerkingen of suggesties, laat het weten ! Tot slot, like de facebook pagina en volg ons op twitter !

Ronald