Uw bedrijf op Leidschenveen.com

U kunt op Leidschenveen.com uw bedrijf presenteren. Ideaal als extra profilering en als u in Leidschenveen actief bent. Veel mensen zoeken op de combinatie van Leidschenveen en uw bedrijfsactiviteit. Daarom zowel geschikt als u al een website heeft en als u er nog geen heeft. Er zijn de volgende mogelijkheden (prijzen excl. btw):

  • Vermelding van uw in Leidschenveen gevestigde bedrijf met een link naar uw website. (Gratis.)
  • Uitgebreide vermelding van uw bedrijf op de bedrijvenpagina met logo, telefoonnummer, adres en website. (50 euro per jaar.)
  • Banner in rechterkolom en/of uitgelicht artikel. (Prijs op aanvraag.)
  • Mini website op het domein leidschenveen.com. U krijgt een website met uwbedrijf.leidschenveen.com als naam die u ook kunt gebruiken in al uw bedrijfscommunicatie. Fotograaf komt bij u langs in Leidschenveen voor enkele foto’s. Aan de hand van door u aangeleverde informatie wordt een website opgezet met uw logo en bedrijfsinformatie. U heeft zelf de mogelijkheid om nieuwsberichten toe te voegen. (Eenmalig 195 euro en na het eerste jaar 95 euro per jaar).

Wilt u meer? Dan kan natuurlijk ook. Vanaf 579 euro heeft u al een compleet verzorgde website op een eigen domeinnaam en met een uniek ontwerp. Stuur een e-mail naar contact@henrad.nl