Fiets070 opent deuren in Leidschenveen

Eindelijk kan iedereen in Leidschenveen en omstreken dichtbij zijn of haar fiets laten maken in de kleinste en handigste fietsenwinkel van Nederland. Op de Baarssingel 1 in Den Haag opende Fiets070 op 5 december jl. zijn deuren. FIETS070 is er voor reparatie en onderhoud van alle merken fietsen en onderdelen.

Een afspraak maken gaat super makkelijk op de website van Fiets070. Bellen, mailen en gewoon even langsfietsen kan uiteraard ook. Je kunt er zelfs zonder afspraak terecht. Fiets070 heeft regelmatig leuke acties. Like en volg de Facebookpagina van FIETS070 om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en acties van dé fietsenmaker bij u in de buurt.

Eigenaar Walter Fransen is de drijvende kracht achter deze eenmanszaak. Walter heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in het vak en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Nadat hij eerder fietsenwinkels in Leidschendam en Den Haag runde en verkocht, besloot hij dit jaar een kleine en handige fietsenzaak in Leidschenveen te openen. Walter: “Ik wil geen grote zaak meer, omdat ik meer met de randzaken van de winkel bezig was dan met de fietsen. En dat is juist waar ik van geniet, lekker sleutelen aan alle soorten fietsen. En tevreden klanten, want FIETS070 gaat voor 100% tevredenheid.”

Alle inwoners van Leidschenveen zijn dus dicht bij huis meer dan welkom op de Baarssingel 1. Fiets070 helpt u graag!